2014. június 16., hétfő

Kert és baromfik




 Fűszerkert és temérdek paradicsom....
Mindenhol paradicsomok dugták ki a fejüket.....így bőséges lesz a termésünk is remélem...bár az idén megtámadta a levéltetü ....egyszer muszáj volt permetezni...remélem többet nem kell....
 Tyúkocskáim is megvannak ...az idén hozzájuk is megérkeztek a tetvek..s míg kórházban voltam az írtószerezés következtében 2 tyúk megdöglött...közülük egyik kotlós volt...még húsvétkor megdöglött a kedvenc kotlóm a fehér bráhma, amelyik tavaly kétszer is kotlott...sajnos nem vettem észre a tetüt...és egyéb vérszívó vendéget...hiába az állapotom miatt nem tudtam olyan sűrűn takarítani az olt...így 2 kotlós egy tyúk egy kacsa bánja a dolgot..azóta lett még 2 kotlósom, de már nem ültetem meg, egyszerűen nem bírok rájuk is figyelni pici baba mellett s további 4 mellett, mintha a hatodik gyerekem lenne....:)majd jövőre...


1 megjegyzés:

  1. Kedves Timi!
    Látom régóta nem írsz már (te se) :) de én csak most találtam rád! Látom kicsit hasonszőrűek vagyunk. Szeretjük az Istent, a kertet, a tortázást, a gyerekeket (igaz nekem csak három van).

    Az állatartásra még csak kacsingatok kicsit félek tőle de lehet te most lökést adtál egy kicsit, hogy lehet ezt sok gyerekkel is... :)

    Az én blogjaim a krumplisok... krumplinyomda, krumplicukrok, krumpliföldek, kiskrumplik (ez a gyerekes blogom ezt zárttá tettem).

    Minden szépet és jót! Isten áldását gazdag életetekre! :)

    VálaszTörlés